top of page

Parchet LVT (Luxury Vinyl Tile)

Parchetul vinil (LVT) este un tip de pardoseală concepută pentru a imita opțiunile naturale de pardoseală cum ar fi cele din lemn stratificat dar și plăcile ceramice. Datorită progreselor tehnologice și capacității de design îmbunătățite, pardoselile din vinil au devenit de ceva timp o variantă serioasă pentru a înlocui gresia rece sau alte tipuri de pardoseli.

LVT-ul este considerat a fi un material foarte durabil și extrem de potrivit pentru cei care au sistem de încălzire în pardoseală. Fiind realizat în mare proporție din PVC, este foarte potrivit orice zona din casă inclusiv pentru baie și bucătărie. Acest tip de produs este o varianta excelenta si pentru placarea peretilor, un trend la moda in randul designerilor si arhitectilor europeni.

Avantajele parchetului din vinil sunt confortul și silențiozitatea la atingere, rezistența la deteriorare și la umezeală, ușurința cu care se instalează și se întreține, varietatea de culori și modele. Aceste aspecte îl fac să fie o alegere din ce în ce mai populară pentru mulți arhitecți și designeri.

bottom of page