top of page

"Ne plac produsele din lemn și ne plac clienții fericiți. Ne plac ușile cu stil și ne plac casele elegante. Ne place parchetul deosebit și ne dorim să ai și tu unul acasă!"

Idea de a crea Drag de Lemn s-a născut spre sfârșitul anului 2016 când doi prieteni care iubesc lemnul au decis că pot crea o companie ce poate să ofere atât produse frumoase cât și servicii la un nivel ridicat. Ambii asociați aveau o experiență relevantă în mai multe tipuri de business-uri (retail, management, servicii) astfel că existau toate premisele pentru lansarea unui brand de succes.

Primul magazin a fost deschis în Aprilie 2017 într-un spațiu din Strada Valea Cascadelor din Sectorul 6 unde ne-am dat seama după câteva luni că nu este un loc potrivit pentru o creștere sănătoasă care să urmeze pașii creionați de cei 2 asociați la începutul business-ului. În Martie 2018, am relocat acest magazin în Strada Preciziei și, din acel moment, Drag de Lemn a început să se dezvolte stabil și cu pași mici dar corecți.

A urmat în Aprilie 2021 deschiderea magazinului din zona Băneasa, cel mai mare din cele existente în acest moment. Tot în luna Aprilie dar în 2023 a fost deschis primul magazin partener în orașul Constanța. În viitorul apropiat planificăm deschiderea celui de-al 3-lea magazin din București, în zona de Est a capitalei.

De la deschiderea primului magazin în Aprilie 2017 și până la sfârșitul anului 2023, Drag de Lemn a instalat în casele clienților săi peste 20.000 de uși și peste 40.000 mp de parchet.

usa pivotanta steel-art de la drag de lemn.jpg

2017

PRIMUL MAGAZIN DESCHIS ÎN BUCUREȘTI

2+1

2 MAGAZINE DESCHISE
+ 1 ÎN CURÂND

usa alba cu balamale ascunse si inchidere magnetica Drag de Lemn_edited.jpg

+20000

UȘI MONTATE DIN 2017 PÂNĂ LA SFÂRȘITUL ANULUI 2023

Installing Wooden Floor

+40000

METRI PĂTRAȚI DE PARCHET LIVRAȚI DIN 2017 PÂNĂ LA SFÂRȘITUL ANULUI 2023

bottom of page