top of page

Metode de plată

Card bancar pe site-ul dragdelemn.ro

Poți achita cu card bancar în deplină siguranță comanda ta online pe site-ul nostru prin platforma de procesare a plăților online STRIPE.

carduri acceptate.png

Card bancar în magazinele Drag de Lemn.

Poți achita cu card bancar și în magazinele Drag de Lemn.

Card bancar la curier

Această opțiune îți permite să plătești cu un card bancar direct către curier la livrare. După finalizarea plății, curierul îți va emite o chitanță și îți va preda produsele comandate. Aceasta optiune este valabila pentru comenzile livrate prin curierat rapid, nu si pentru produsele livrate paletizat.

Numerar la magazinele Drag de Lemn

Poți achita comanda ta cu numerar și în magazinele Drag de Lemn. Pentru numerar, conform legilor in vigoare, plata trebuie să se incadreze în limita maximă a 5.000 lei pentru persoanele juridice și a 10.000 lei pentru persoanele fizice.

Ramburs cu numerar la curier sau la echipa de livrare Drag de Lemn

Această metodă de plată îți permite să plătești comanda cu numerar în limita maximă a 5.000 lei pentru persoanele juridice și a 10.000 lei pentru persoanele fizice direct către curier la livrare sau către echipa de livrare Drag de Lemn. În timpul livrării produselor, asigură-te că ai suma exactă de numerar specificată în comanda ta.
Plata se va efectua în momentul în care curierul sau echipa de livrare Drag de Lemn ajunge cu produsele la adresa de livrare solicitată.

Transfer bancar

Plata prin ordin de plată este cunoscută și ca plată prin transfer bancar.  Detaliile de plată le vei primi în email-ul de confirmare al comenzii. Recomandăm ca după finalizarea transferului bancar să ne trimiți dovada plății la office@ragdelemn.ro.

bottom of page