top of page

Unde sunt balamalele?

Ușile moderne au astăzi balamale ascunse pentru un design mai modern și închidere magnetică pentru mai mult confort și silențiozitate sporită.

Aproape toate modelele din colecția noastră se pot realiza atât în varianta cu balamale vizibile si închidere standard cât și în varianta cu balamale ascunse 3D și închidere magnetică.

Anchor 2 colectie usi albe

Uși de interior cu finisaj alb

Colecția noastră cuprinde modele de la mari producători de uși din Polonia: POL-SKONE, ERKADO și PORTA DOORS.


Peste 300 de modele cu diferite finisaje albe:

  • Folia decor este o variantă economică potrivită pentru locuințe unde traficul este redus.

  • Folia CPL (se mai numeste si furnir sintetic CPL) este un material rezistent la zgârieturi si agenți chimici.

  • Furnirul natural este cel mai prețios material folosit la uși având mai multe avantaje: durabil, unic, natural, eco-friendly și extrem de rezistent.

  • Vopsit Premium este o variantă de top deoarece este un finisaj elegant, mai fin la atingere decât folia decor sau CPL și în plus are avantajul de a putea fi cel mai ușor de remediat în cazul unei lovituri. Totodata, acest finisaj este mai rezistent și mai ușor de curățat decât folia decor sau CPL.

  • Vopsit Standard este un finisaj economic ce vă permite să vă bucurați parțial de o parte din caracterisiticile finisajului Vopsit Premium.

Deoarece prețul unei uși de interior se calculează luând în calcul mai multe detalii (tip toc, grosime perete, dimensiuni, structură foaie de ușă, tip feronerie, etc.), am creat pentru tine Lista pentru Ofertare.

Tot ce trebuie să faci este să selectezi modelele care îți plac, să le adaugi in Lista pentru Ofertare și să ne trimiți cererea.
Noi iți vom trimite apoi, în cel mai scurt timp posibil, o ofertă de preț pentru modelul sau modelele de uși pe care le-ai ales.

bottom of page