top of page
Anchor 2 colectie usi albe

Uși de interior cu finisaj alb

Colecția noastră cuprinde modele de la mari producători de uși din Polonia: POL-SKONE, ERKADO și PORTA DOORS.


Peste 300 de modele cu diferite finisaje albe:

  • Folia decor este o variantă economică potrivită pentru locuințe unde traficul este redus.

  • Folia CPL (se mai numeste si furnir sintetic CPL) este un material rezistent la zgârieturi si agenți chimici.

  • Furnirul natural este cel mai prețios material folosit la uși având mai multe avantaje: durabil, unic, natural, eco-friendly și extrem de rezistent.

  • Vopsit Premium este o variantă de top deoarece este un finisaj elegant, mai fin la atingere decât folia decor sau CPL și în plus are avantajul de a putea fi cel mai ușor de remediat în cazul unei lovituri. Totodata, acest finisaj este mai rezistent și mai ușor de curățat decât folia decor sau CPL.

  • Vopsit Standard este un finisaj economic ce vă permite să vă bucurați parțial de o parte din caracterisiticile finisajului Vopsit Premium.

Deoarece prețul unei uși de interior se calculează luând în calcul mai multe detalii (tip toc, grosime perete, dimensiuni, structură foaie de ușă, etc.), trimite-ne pe email sau completează în formularele de pe site-ul nostru modelul/modelele pe care le dorești plus câteva detalii (cantitate, grosime aproximativă pentru pereți, locație) iar noi iți vom trimite în scurt timp o listă de prețuri atât pentru ce ai ales cât și pentru alte modele.