STEEL & GLASS

Uși de interior SteelART

Profilele de 20 mm permit construcția unor structuri ușoare și moderne dar extrem de durabile și sigure

usa Steelart de la Drag de Lemn.jpg

Uși de interior și exterior SteelART

Ușile steelART, realizate din oțel și sticlă, sunt produse de ultimă generație care păstrează totuși un stil minimalist. Profilele de 20 mm permit construirea unor structuri ușoare, moderne dar extrem de solide. Cu ajutorul ușilor SteelART veți avea mai multă lumină în camere și veți elimina aspectul clasic și ermetic al camerelor ce au uși fără sticlă.

ALEGE DURABILITATE ȘI FIABILITATE

Forma special concepută a profilelor, oțelul zincat de cea mai înaltă calitate și peretele profilelor de oțel de 2mm fac posibilă producerea de rame de uși excepțional de subțiri fără a compromite durabilitatea și care te vor încânta zeci de ani.

h-1.jpg
usa metal si sticla

INVITĂ ARTA ÎN CASA TA

Ușile SteelART sunt o perfecte pentru interioarele moderne. Acestea adaugă caracter oricărei încăperi iar minimalismul lor va intensifica designul camerei tale.

LASĂ LUMINA SĂ INTRE ÎN TOATĂ CASA

Aveți camere fără ferestre sau un birou cu iluminare naturală limitată? Ușile SteelART aduc lumină în camerele întunecate și crează percepția unor camere mai mari.

h-3.jpg
h-4.jpg

MICROSTRUCTURA PERFECTĂ ȘI CULORI PENTRU ANI ȘI ANI

Ușile SteelART sunt vopsite cu pulbere, păstrând cea mai înaltă calitate. Stratul de vopsea profundă mată, cu structură fină, îmbunătățește aspectul ușii. Datorită microstructurii uniforme care împrăștie lumina, ușile capătă un aspect nobil. Stratul este aplicat folosind metoda de pulverizare cu pulbere, care asigură o structură durabilă și dura.

SIGURANȚA

Forma special concepută a profilelor asigură o structură robustă, în timp ce metoda inovatoare de fixare a sticlei oferă o durabilitate ridicată în utilizare.

h-5.jpg
Poți alege din multiple variante sau poți cere o soluție personalizată care să răspundă nevoilor tale. Pentru mai multe detalii și inspirație poți verifica și catalogul de mai jos.
Catalog SteelART (engleza)
coperta cataloj Steeline.jpg
Cere oferta

Nume *

Email *

Telefon *

Model ușă

Mesaj