STEEL & GLASS

Uși colecția SteelART

Produse inovatoare cu un stil minimalist

care îți permit să ai o casa mult mai luminoasă și modernă.

ALEGE DURABILITATE ȘI FIABILITATE

Forma special concepută a profilelor, oțelul zincat de cea mai înaltă calitate și peretele profilelor de oțel de 2mm fac posibilă producerea de rame de uși excepțional de subțiri fără a compromite durabilitatea și care te vor încânta zeci de ani.

h-1.jpg
usa metal si sticla

INVITĂ ARTA ÎN CASA TA

Ușile SteelART sunt o perfecte pentru interioarele moderne. Acestea adaugă caracter oricărei încăperi iar minimalismul lor va intensifica designul camerei tale.

LASĂ LUMINA SĂ INTRE ÎN TOATA CASA

Aveți camere fără ferestre sau un birou cu iluminare naturală limitată? Ușile SteelART aduc lumină în camerele întunecate și crează percepția unor camere mai mari.

h-3.jpg
h-4.jpg

MICROSTRUCTURA PERFECTĂ ȘI CULORI PENTRU ANI ȘI ANI

Ușile SteelART sunt vopsite cu pulbere, păstrând cea mai înaltă calitate. Stratul de vopsea profundă mată, cu structură fină, îmbunătățește aspectul ușii. Datorită microstructurii uniforme care împrăștie lumina, ușile capătă un aspect nobil. Stratul este aplicat folosind metoda de pulverizare cu pulbere, care asigură o structură durabilă și dura.

SIGURANȚA

Forma special concepută a profilelor asigură o structură robustă, în timp ce metoda inovatoare de fixare a sticlei oferă o durabilitate ridicată în utilizare.

h-5.jpg

Galerie foto:

1/14

Poți alege din multiple variante sau poți cere o soluție personalizată!

Un mâner în stilul sau tradițional? Sau poate un mâner de tracțiune din oțel? Sticlă temperată transparentă sau sticlă mată laminată? Finisaj negru, profund mat care îmbunătățește subtil stilul, sau roșu perlat? Ușă lată de 900 mm sau 800 mm, sau poate o soluție personalizată? Ușa complet vitrată, o ușă cu un panou de jos, 4 sau 8 panouri în interior?

Alege o soluție care să răspundă nevoilor și gustului tău.

Vezi catalogul de mai jos.

Catalog SteelART DOORS (engleza)
coperta cataloj Steeline.jpg
Cere oferta

Nume *

Email *

Telefon *

Model ușă

Mesaj