top of page
MOBILIER DORMITOR KULA dragdelemn.ro.jpg

Mobilier pentru Dormitor

Spre deosebire de mobilierul din PAL, MDF sau din alte materiale asemănătoare lemnului, mobilierul din lemn masiv este realizat în întregime din lemn adevărat, de înaltă calitate. Datorită acestui lucru, este mai durabil și poți fi sigur că te va servi ani de zile pe tine și pe familia ta (chiar generații).


Tipurile de lemn folosite la realizarea produselor din colecția noastră:

  • Lemnul de stejar este unul dintre cele mai dure și mai durabile specii. Este extrem de rezistent la umiditate și la diferite tipuri de deteriorări mecanice. Are o culoare nobilă, foarte profundă, care conferă interiorului eleganță și prestanță. În plus, stejarul este antistatic și nu atrage praful. Deci va fi o alegere excelentă, mai ales pentru cei care suferă de alergii.

  • Lemnul de fag, chiar dacă nu este la fel de elegant ca și cel de stejar, se remarcă prin durabilitate mare și rezistență la deteriorare - în special la zgârieturi și lovituri.

  • Lemnul de rășinos (pin, molid) este o variantă mai economică datorită faptului ca este un lemn mai moale și nu atât de rezistent ca și stejarul însă are alte calități: este ușor, versatil, rezistent la apă și are un aspect special datorită nodurilor mai numeroase decât la alte tipuri de lemn.


Mobilierul exclusivist din lemn masiv de la Drag de Lemn se caracterizează prin durabilitate, eleganță și soliditate.

Îngrijit și întretinut corespunzător, își pastrează proprietățile și estetica mulți ani si, prin urmare, nu isi pierde din valoare.

Datorită numeroaselor avantaje, mobilierul din lemn masiv este adesea ales de designerii de interior. În plus, o mare parte din produse se pot comanda și cu alte dimensiuni decât cele standard.

bottom of page