top of page

Gift Card Drag de Lemn

Alege un Gift Card Drag de Lemn cu o sumă intre 200 si 2.000 lei și apoi dăruiește-l cuiva drag! Persoana care va primi acest cadou de la tine îl poate folosi la achiziția produselor Drag de Lemn....
Alege un Gift Card Drag de Lemn cu o sumă intre 200 si 2.000 lei și apoi dăruiește-l cuiva drag! Persoana care va primi acest cadou de la tine îl poate folosi la achiziția produselor Drag de Lemn.

RON

Fie că este vorba de o zi de naștere, un cadou de Crăciun, un cadou de nuntă, cadou de casă nouă sau orice motiv pentru care ați putea să sărbătoriți, suntem siguri că veți găsi în Gift Cardul Drag de Lemn o idee excelentă de cadou.

Gift Cardul Drag de Lemn este utilizat ca mijloc de plată pentru achiziția produselor din magazinele Drag de Lemn sau de pe site-ul nostru www.dragdelemn.ro, în limita sumei înscrise pe el. 

 

Gift Cardul Drag de Lemn poate fi achiziționat doar online de pe site-ul nostru www.dragdelemn.ro. Plata acestuia se poate face doar online cu cardul în deplină siguranță prin platforma Stripe.

După ce vei comanda online Gift Cardul și il vei achita integral, persoana căruia dorești să-i faci cadou acest Gift Card va primi la data menționată de tine un email care va conține un mesaj din partea ta (opțional) și un cod unic ce poate fi folosit ori în magazinele Drag de Lemn ori online pentru achiziționarea produselor Drag de Lemn. Anumite produse, cum este cazul celor aduse special la comanda, nu se pot achizitiona online si prin urmare gift cardul poate fi folosit in acest caz doar in magazine (exemple: uși de interior si de intrare, mobilier custom, trepte scara, etc)


Gift Cardul poate fi folosit timp de 2 ani din momentul achiziției.


Poți seta valoarea Gift Cardului existând posibilitatea de a alege o valoare între 200 și 2000 lei.

Gift Cardul se folosește o singură dată, pentru o singură achiziție integral deoarece nu poate fi fracționat.

 

Valoarea produselor achiziționate prin Gift Card trebuie să fie egală sau mai mare decât suma înscrisă pe card.


În cazul în care valoarea achiziției este mai mare decât suma înscrisă pe el, diferența poate fi achitată prin orice altă formă de plată.

Gift Cardul nu poate fi schimbat cu o sumă de bani cash sau cu alte tipuri de carduri cadou iar valoarea acestuia NU poate fi transferată în nici un cont bancar.

Drag de Lemn nu își asumă nicio obligație în cazul pierderii sau furtului Gift Cardului.


Gift Cardul achiziționat online este trimis pe email direct persoanei căreia dorești sa-i faci acest cadou, fără să mai treacă pe la tine, cel care l-ai achiziționat. Tu vei primi însă pe email confirmarea comenzii.

bottom of page